Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
już jestem
Niestety dzisiaj 02,10,2015 popsuł mi się dysk twardy systemowy i będę musiał kupić nowy (tym razem już przebolę i kupię SSD). Nie wiem kiedy zainstaluję Windowsa, programy i w tym WoTa. Może około tygodnia to potrwa, ale napiszę, że raczaej aż do odwołania. Szkoda, bo jutro chciałem zdobywać kredyty na przecenione Chinole
Gdy kociołek pusty, krwawe wizje powracają...
Moja aktywność na Wocie spadnie bo 8 godzin szkoły a potem jeszcze 4 godziny nauki i treningi. Będę wpadał sporadycznie na twierdze
Caly tydzien nocek wiec obecnosc ograniczona.
Chodzenie po bagnach wciąga.
Przerwa 2-3 dni musze się wyluzować od wota
Nadszedł ten czas właśnie ten kiedy trzeba zrobić przerwę od tej gry(nie klanu)(klan może być)(aby nie było), na ile nie wiem sam może tydzień albo dwa a może więcej.
Panowie, trzeba panować nad psychiką, luz, to tylko gra :):)
Niestety muszę rozrobic dłuższa przerwę od wota tak do tygodnia coś mi wypadło , mam nadzieje ze nie zostanę wywalona
dziekuje za wspólną grę życzę powodzenia i dalszych sukcesów w grze pozdrawiam 1_hydraulik
Siemka będę obecny za około tydzień. Pozdrawiam
Siema.
Zbyt duzo pracy nie wiem na jak dlugo Strzelam... 2 tygodnie.
Nie bedzie mnie do około 23 XI
Witam chciałbym się pożegnać z klanem ponieważ mam zbyt wiele pracy... trwa u mnie powódź od ostatniego huraganu (Desmond). na dodatek cały czas pada i woda wzbiera na sile ;( gdy się wszystko ogarnie możliwe że wrócę do gry ale odnowienie wszystkiego będzie trwać parę miesięcy. Pozdrawiam !
Ostatnio zbyt duzo na glowie. Nie wiem kiedy bede mial czas na granie
Strony: Poprzednia 1 2