Nie jesteś zalogowany na forum.
Miejsce na przedstawienie swojej osoby
Wiadomość dodana po 01 min 35 s:
Hej!
Witam wszystkich Klanowiczów jestem Goddescalcus czyli Mateusz mam 27 lat mieszkam pod Częstochową
Hej
Witam wszystkich mam na imię Dorota lat 31 obecnie mieszkam w Niemczech a pochodzę z Małopolski
Witam serdecznie Wszystkich .
Jestem Dudi997 , tak tak ten Dudi ;D
Zaczynając od przedstawienia to tak mam na imię Mateusz rocznikowo mam 18 lat Pochodzę z małej wioski koło Pniew
(wielkopolska)
Interesuję się czym ? hmm oczywiście Wot-em i dziewczynami ;D haha Jako jedyny z osób wyżej wymienionych napisałem coś więcej aż jestem z siebie dumny
Numer kontaktowy 669635991
Fb https://www.facebook.com/mateusz.duda.7739
Dane do korespondencji
Dęborzyce 14
62-045 Pniewy .
Pozdrawiam jakieś pytania to na pw
Do Boju Husario!
Czeeść Jestem Maciej. Dla was Maciekvb (Fał be
) Mam 16 lat i mieszkam w Woli Radzięckiej niedaleko Frampola
(Najmniejsze miasto w Województwie)
Witam was . Ludu grogi me imię brzmi Marcin z Gdańska, żyje w śród was od lat 20 i pije wasze zdrowie
Ostatnio edytowany przez Binkna (2015-07-07 15:51:41)
Witam wszystkich bez względu na wiek i płeć... Mam na imię Mirek mieszkam o tu: http://www.swiebodzice.pl/strony_2/polozenie_mapa.htm
Czyli Świebodzice na Dolnym Śląsku. Lubię pograć zarówno w wota-a jak i COD-a UO. Lubie też i pomoczyć "kija" (i nie chodzi o to co myślicie.....
) po prostu wędkuję...
Jak jest czas i gdzie.... Od wielu lat zajmuję się komputerami i w szerokim tego słowa znaczeniu zatem jak macie jakieś problemy z tymi sprzętami zarówno programowe jak i sprzętowe to pisać.. i na TS-ie pogadamy!
Zatem miłej zabawy czyli GRY w TANKI..... P.S. Zapomniałem,że jestem z 1967 rocznika....
Ostatnio edytowany przez dracula102 (2015-07-08 09:44:30)
siemanko! mam na imię Mateusz, nick w grze Alojzy3, mam 26 lat, pochodzę z wioski 20 km od Rzeszowa, jestem studentem, ale to tylko z nazwy (bo została mi już tylko obrona magisterki)
kilka słów o mnie - jestem żużlofanem i nie chodzi tutaj o to, że lubię się bawić żużlem, tylko kibicuję
lubię sobie od czasu do czasu pokopać w piłę, ale że sport to zdrowie, to aktualnie leczę się z kontuzji... no ale przynajmniej mam dużo czasu na ślęczenie nad wotem
Witam
Jestem ...zinucz... ;-P
mieszkam na wsi zabitej dechami - to na serio,
pracuję w jeszcze bardziej zabitej dechami wsi o nazwie warszawa... - to jako humor,
Jestem pełnoletni...od dawna...
Pamiętam takie filmy jak "załoga g" - i nie chodzi o "te chomiki" tylko o anime...
...i jak nie było teleranka pewnej niedzieli ;-)
...żonaty - co słychać czasem w tle ;-)
znam się trochę na komputerach - z życia - bynajmniej nie tak jak drakula(ukłon),
po prostu musiałem jakoś rozwiązać problemy które się trafiały - to z czasem daje jakąś tam wiedzę...
Grywam w WOT-a, WOW-a - te statki o których nie chce słyszeć boss - choć sam w nie grywa ;-P
Dużo czytam...
Ostatnio edytowany przez zinucz (2015-07-28 20:58:28)
Patryk,pełnoletni,nieżonaty,gram od dawna.
Jetem Patryk jak widać po nicku mieszkam w Bielsku-Białej . Nie pozdrawiam
czesć
Dobry.
ale się rozpisaliście:)
żenada dla tych panow wyzej (3 ostanich)
Do Boju Husario!
Siemanko jestem Radowit i chce mieć niebieskie staty
Dobra, teraz na poważnie.. Mam na imię Natan, mam 16 lat i jestem z Zielonej Góry, lubie militaria i sport, szczególnie żużel.
witam wszytkich mam na imie Piotr mam 34 lata mieszkam w sosonowcu, obecnie przebaywam za granica w celach zarobkowych. Ciesze sie ze jestem i gram w kalnie mam nadzieje ze ta radosc biedzie trwala dlugo. Pozdrawiam i milej gry czolgisci:)
Witam wszystkich Tankistów! Mam na imię Mateusz, na ziemi jestem od ćwierć wieku, - kawaler (już niedługo). Mieszkam w małej miejscowości w woj. Wielkopolskim niedaleko Koła i Konina. W WOT-a gram od początku tego roku z niezbyt wielkimi sukcesami. Do klanu trafiłem pewno tak jak większość z nas - po namowach dowódcy:) Dzięki Dudi997...:) Mam nadzieję że moja obecność w klanie przyniesie wiele korzyści, a przede wszystkim będzie nauką dla dalszej owocnej współpracy. Do zobaczenia na forum, TS3 oraz na placu boju.
Co by się nie działo... Damy radę!!!
Gram dla przyjemności,
pośrednio jest to spowodowane warunkami.
Gra z prędkością 3-10fps na najniższych ustawieniach,
przy padających(przynajmniej raz dziennie) sterownikach karty graficznej,
wchodzeniu do bitwy już w czasie walki - nie sprzyja grze "na wynik".
Na testowych serwerach grywałem na 9-10 tierach,
w zwykłej grze nie ciągnęło mnie na te poziomy.
Nie mam ulubionego czołgu/narodowości/typu/tieru.
Staram się "powoli" dociągnąć do 8 tieru w wielu opcjach,
powyżej 8 nie planowałem iść.
A ja też się przywitam No więc jak po nicku można się domyślić na imię mam Szczepan, w maju stuknęły mi 23 latka
Póki co kawaler( w związku z czym dużo czasu mam na wota, a to już 3ci roczek z tą grą). Skąd? Wielkopolskie oczywiście jak i nasz dowódca i Corvette, z małej wsi Sławsk 8km od konina. A co do zainteresowań to podobnie jak Dracula lubię wędkarstwo, na kompach też się trochę znam, trochę modzę gry ale to raczej ze względu na zainteresowanie motoryzacją( Formuła 1 i WRC o taaak xD). Nick bardzo nietypowy, sam ledwo pamiętam skąd się wziął ale po prostu od imienia, tak sąsiedzi mi wymyślili i tak zostało do dziś ( a żeby było prościej to nawet wymyślili odmiany np ze Szczym, albo bez Szczego...ale to tak w razie ktoś by nie wiedział jak to odmienić i czy ten nick sie odmienia ale jak widać odmienia xD )
i to w sumie tyle,widzimy się na ts i w Wocie bo szef będzie niezadowolony
Siemka. Jestem Wojtas chłopak ze zdolnego śląska
z zamiłowania wędkarz ! Dzięki Dudi za dodanie tamtego dzionka do klanu. Nie żałuję - świetna atmosfera i ludziki
Witam, nazywam się Mariusz, lat 29, Siedlce z mazowieckiego, ale dopiero 1szy rok po przeprowadzce i pierwszy rok wreszcie ze stałym łączem internetowym (czyli i grami multiplayer). Lubię rpg-i, pixel art, metal, z usposobienia schizofrenik i narzekacz (acz nieśmiały). Zgadnijcie jaką nacją nigdy nie gram na WoT, to będziecie wiedzieli czego nie lubię :O
Gdy kociołek pusty, krwawe wizje powracają...
Witam Pajacyk65 albo Andrzej jak kto woli.Mieszkam w miasteczku między Wrocławiem a Opolem.Pracuje we Wrocławiu.
Siema
Mam na imię Dawid, mam jeszcze 27 lat choć w tym roku się to zmieni
pochodzę z Kętrzyna (Warmińsko-Mazurskie)
Na codzień pracuje w Firmie Philips, po prostu się tam opierda....
Dodatkowo dorabiam tworząc grafikę reklamową, typu plakaty, ulotki itp itd oraz jestem fotografem na imprezach masowych
W wota gram dla relaksu
To wszystko muszę pogodzić ze swoją Kobietą
Witam wszystkich.Jestem Paweł,mam już z górki(52 lata) i mieszkam w Warszawie.
Witam wszystkich.Jestem Damian pochodzę z Śląska