Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Aloszka wszystkim. Na imię mi Leszek. Pochodzę z Dolnego Śląska. Przeżyłem 26lat i lecę dalej
Witam. No to się przedstawie.
Mam na imię Jarek. Mieszkam w Częstochowie. Praca, żona, córka,dobre regionalne piwo, książka, muzyka, wot
Witam wszystkich,
Jestem dopiero 3 dzień w klanie. I w porównaniu z poprzednim atmosfera jak na razie jest o niebo lepsza.
W poprzednim byłem pół roku i im wyżej się piął tym bardziej atmosfera "gęstniała" i zaczynała
przypominać czasy z wojska lub pracę w korporacji
Po dwu miesięcznej przerwie dołączyłem do Was.
Zawsze w grupie raźniej a sam random zaczyna się z czasem nudzić.
Niestety z powodu natłoku obowiązków nie zawsze jestem w stanie być w grze kiedy trzeba
za co z góry przepraszam.
pozdrawiam wszystkich
Witam Wszystkich
Mam na imię Marcin (Pegaz w zupełności wystarczy), mazowieckie, 44 lata, dzieciaty, żonaty, zaręczony z WOT'em
Dołączyłem do Was dwa dni temu, nigdy nie byłem w żadnym klanie, więc proszę o odrobinę wyrozumiałości, jakbym gdzieś nawalał to proszę prosto z mostu,
sporo gram ale mało się udzielam, lubię ciszę, z racji codziennego wrzasku w domu w pracy często grywam w ciszy to mnie odstresowuje.
W miarę możliwości czasowych będę odwiedzał forum, ale na pewno częściej zasilę swoją obecnością i umiejętnościami klan w grze, zdecydowanie wolę strzelać niż gadać
Pozdrawiam
Pegaz
Witam, Mam na imię Maciej, lat 31 mieszkam w Stargardzie Szczecińskim....
W wota ostatnio gram jak mogę (czyli kiedy mój mały roczny szkrab mi na to pozwoli )
Witam
mam na imię Andrzej skończone całe 34 lata mieszkam pod Bochnia w Wot'a gram dla przyjemności pozdrawiam do zobaczenia w Wot
No witam nazywam siem Czerwoniasty, mam 21 lat od jakis hm... 18-stu, pochodze z Poznania, obecnie mieszkam w Irlandii, lubie piwo a jak mi sie znudzi piwo to lubie browara Na wocie ulubiony czolg ... hmmm. chyba e25 malenstwo potrafi byc upierdliwe
Na reszte pytan odpowiem na tsie, lub nie zalezy od pytan
Lepiej być głośnym mocno przeklinającym człowiekiem, niż cichym skurwysynem.
Czesc jestem Darek mam42 lata miszkam w okolicach Bolesławca województwo dolnośląskie
Siemka
Mam na imie Damian mam 29 lat i jestem z Torunia
Chodzenie po bagnach wciąga.
Witamy Wszystkich nowych i ze zniecierpliwieniem czekamy na wkład w życie klanu, zwłaszcza Twierdz- to konik Naszego Kochanego Dowódcy
Witam
Jestem Kamil (30). Mieszkam w Gdyni. Jestem elektronikiem
Zainteresowania: siatkowka, ww1, ww2, film
pozdrawiam
Jestem Mirek lat 54 warszawiak
Cześć chłopaki mam na imię Agata nam 29 lat mieszkam w Malborku .
Jestem po WSOSP (zarządzanie ruchem lotniczym,nawigacja taktyczna).
Obecnie jestem w stopniu ppor. (już niedługo).;)
witam wszystkich
Witam serdecznie. Mam na imię Adam, mam 35 lat; żonaty, dzieciaty(3 małych łobuziaków), mieszkam na terenie Niemiec. W Wot-a gram dla zabawy, nie interesują mnie staty. Lubię sport i czytanie (fantasy oraz militarne) oraz moich trzech małych zuchów - na więcej nie mam już czasu
Pozdrawiam
PS. do Agaty - melduje się st. kpr. rezerwy wojsk PPK - były dowódca BRDM-PPK
witam,mam na imię Krzysztof Adam Jan,mam 40 lat,żonaty, jedno dziecko, córeczka 12 lat, mieszkam w miejscowości Chojnice, woj,. pomorskie, pracuje w nielubianej przez wszystkich firmie państwowej, bez szczegółów. Gram w wota dla zabawy i wyluzowania.Pozdrawiam innych klanowiczów
Witam wszystkich. Jestem Tomek, mam 27 lat i mieszkam w Limericku ( Irlandia ). w Polsce mieszkam w woj. Małopolskim miasteczko Myślenice ( 30 km od Krakowa w stronę Zakopanego ). Zajmuję się wszystkim co jest na zewnątrz ( od ogrodów aż po dachy ), czasami praca w środku ( wykończenia ). w Limericku jestem od czerwca. Wcześniej w PL byłem żołnierzem przez 4,5 roku, ale zrezygnowałem z powodów własnych. Lubię filmy, sport i zwierzęta, głównie pająki (ptaszniki) i jaszczurki.
oto moje konto na fb:
https://www.facebook.com/tomasz.zelek.5
Witam, ja jestem Albert. Wczoraj zostałem zaproszony do klanu, mam nadzieję, że miło spędzę czas
Witamy nowych , też mamy nadzieję na mile spędzony czas i wspólne granie, rozwijanie się , Powodzenia
siema, melduje się
Cześć jestem Mateusz mam 14 lat i pochodze z pod Wodzislawia Śl.
Czesc wszystkim.
Mam na imie Marcin, lat 30, korposzczur w wielkiej korpo gdzie naprawiam ludziom Outlook i wylaczam dostepy do komputerow ( to drugie bo lubie:) kiedys bylem tez barmanem w dobrych knajpach i hotelach. Mieszkam w Krakowie, mysle, ze bez GPS sie obejdzie. Skonczylem politologie na UJ a teraz studiuje informatyke( bo warto czasem cos zmienic;)
W czolgi gram 2 lata z przerwami, ostatnio lepiej mi idzie nie wiedziec czemu.
SupervisorKRK bo bylem supervisorem baru i zalozylismy tam pierwszy klan w WOT. Ostatnio gralem w angielskim klanie ale sie rozpadl:/
No i jestem.
Ulubione czolgi- Ruskie medy!
Czyli T-34-85 ( bede nim grac na sh na VI), T-44,
Obj430 II, Obj140( best tank ever). Czasem T-54 LWT( ten pewnie bedzie na VIII bo nie mam nic lepszego a IS-3 na stocku nie ruszony ani razu)
Lubie tez AMX CDC bo zarabia jak trzeba.
Ostatnio robie amerykanska linie HT( mam M-103) i med (T-20).
Rekord zyciowy 2085 exp na T-44 i 5,5 k dmg na Obj140.
Liczby moze nie powalaja ale pisze to wszystko tylko po to by napisac najdluzszego posta w calym watku;)
Dostepnosc rozna, lubie grac w nocy jak udaje ze pracuje;)
W kazdym razie ciesze sie, ze jestem z Wami .
Oczekiwania?
Czasem pluton, czasem skirmish a przede wszystkim mapa globalna bo nigdy tam nie bylem. No i dokopac choc raz FAME albo NOS;)
Hej.
Tu Adam, lat 34, żonaty, dwójka dzieci (śląsk - konkretnie Czechowice-Dz.)
W WoT'a grałem od dawna (2012 rejestracja, ale z przerwami dlatego tylko ok. 6000 bitew).
Na dobre wróciłem od listopada/grudnia (2015) czyli od około 5500 bitwy.
Reszty nie brałbym pod uwagę (statystyki/WN8 itp.) bo większość meczy była przerywana przez ... obowiązki domowe itp.
Poza Wot zajmuję sie programowaniem PLC/HMI/Roboty/CNC/C#/SQL dla duzej korporacji, a hobbystycznie gram w zespole rockowym na gitarze basowej.
Zazwyczaj "wolne" mam pomiędzy 22:00 - 01:00 ale czasami zdarzaja sie wyjatki.
Oczekiwania?:
- gra w plutonie + misje personalne czy jak im tam
- czasem jakies twierdze, skirmishe, mapa globalna, treningi.... jesli sie dostane i czas pozwoli
- nauka (jestem samoukiem) fajnie byloby sie czegos dowiedziec od bardziej doswiadczonych graczy
- fajnej atmosfery bez spiny
To tyle, do zobaczyska in game.
Pozdro
Strony: Poprzednia 1 2